Τριανταφυλλόπουλος: «Γιατί τώρα;» (vid)

Τριανταφυλλόπουλος: «Γιατί τώρα;» (vid)

Με το παρόπονο για το timing που ήρθε η κακή στιγμή και η ρήχη χιαστών, αλλά με ψυχική δύναμη για να επιστρέψει δυνατός και να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. 

Τριανταφυλλόπουλος: «Γιατί τώρα;» (vid)

Ο Έλληνας αμυντικός των Αρκάδων θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα εξάμηνο, σε μια σεζόν για την οποία είχε θέσει προσωπικούς και ομαδικούς στόχους και είδε δουλέψει πολύ σκληρά για να εμφανιστεί έτοιμος. 

«Γιατί τώρα; Γιατί αυτό;» ήταν το παράπονό του, ωστόσο, δηλώνει πως: «Έχω πολλή δύναμη και πολλή όρεξη για να δουλέψω και να επιστρέψω. Έχω να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου». 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

"Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όποιος υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο, υπογράφει και ένα συμβόλαιο με τραυματισμούς. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός ψυχικά και πνευματικά. Είμαι 23 χρονών, έχω όλο το μέλλον μπροστά μου, οι 6-7 μήνες είναι ένα πταίσμα για τα υπόλοιπα που θα έρθουν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήταν πολύ δυνατή η στήριξη από τους κοντινούς μου ανθρώπους και πολύ συγκινητική η στήριξη από την ομάδα. Στο τελευταίο φιλικό συγκινήθηκα, όπως και οι γονείς μου, οι δικοί μου άνθρωποι, με την κίνηση που έκανε η ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι τόσο ζεστή κίνηση από ομάδα. Και αυτό με χαροποίησε πολύ".

Για την στήριξη που δέχθηκε: "Από τη στιγμή που έπεσα στο γήπεδο τα παιδιά είναι καθημερινά εδώ. Τηλεφωνήματα, μηνύματα, είναι αυτό που λένε, είμαστε μια οικογένεια. Ο ένας προσέχει τον άλλον, ο ένας θέλει να είναι καλά ο άλλος και στην πρώτη δύσκολη στιγμή φάνηκε κατευθείαν".

Για το αν έχει ένα παράπονο: "Εμένα το παράπονό μου είναι αυτό. Γιατί τώρα; Ήρθα, πάλι είχα μια άτυχη στιγμή στο φιλικό με τον Παναρκαδικό, έμεινα δύο μήνες έξω. Αλλά τώρα η ομάδα είχε δέσει όπως έπρεπε. Είχα κάνει πολύ δυνατή προετοιμασία, είχα στόχο και προσωπικό και ομαδικό. Γιατί τώρα; Γιατί αυτό;"

Τέλος για το πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του: "Έχω αρχίσει να δίνω ερεθίσματα στο πόδι μου. Πρέπει να γίνω πιο λειτουργικός ως άνθρωπος, γιατί δυσκολεύω τη ζωή των γύρω μου. Το ιατρικό τιμ θα μου πει πώς θα κινηθούμε. Όταν μου έστελναν όλοι περαστικά και θα γυρίσεις πιο δυνατός, τους έλεγα ναι θα γυρίσω πιο δυνατός. Θα κάνω αυτό που πιστεύετε, θα σας βγάλω σωστούς. Έχω πολλή δύναμη και πολλή όρεξη για να δουλέψω και να επιστρέψω. Έχω να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου. Δεν μπορεί να με βάλει αυτή η άτυχη στιγμή κάτω. Ο,τι αφήσαμε στη μέση με την ομάδα, πρέπει να το τελειώσω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου μαζί".

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα επιστρέψω πιο δυνατός!

Best of internet