Μποτία: «Δεν είμαστε φαβορί»

Μποτία: «Δεν είμαστε φαβορί»

Μποτία: «Δεν είμαστε φαβορί»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν πιστεύει ότι η ομάδα του είναι το φαβορί για το ματς με την Αρούκα, παρά το 1-0 της Πορτογαλίας.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρό του για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί πριν από την κλήρωση. Μετά το 0-1 στην Πορτογαλία αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες. Τι πρέπει να προσέξετε όμως από τη ρεβάνς και την Αρούκα;

«Για εμάς το ότι είμαστε το φαβορί ποτέ δεν μπήκε στο μυαλό μας. Ποτέ δεν μας απασχόλησε. Όταν παίζεις στην Ευρώπη όλα τα ματς είναι δύσκολα και ξέραμε ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Όταν ο αντίπαλος έχει φτάσει εδώ, σημαίνει ότι έχει αξία. Επομένως πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Αύριο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε ένα γκολ πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει».

Έχοντας ως δείγμα γραφής από τον νέο προπονητή ένα επίσημο ματς και μερικές προπονήσεις, τι θα έλεγες για τον κ. Μπέντο;

«Είναι αλήθεια πώς πρόκειται για λίγες μέρες, όμως η ομάδα έχει προσαρμοστεί καλά, δουλεύει πολύ καλά, η ένταση έχει αυξηθεί, δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει. Δουλεύουμε πολύ και όσο πιο καλά γίνεται για να προσαρμοστούμε και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο μέλλον».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα