To διήμερο της απελευθέρωσης!

To διήμερο της απελευθέρωσης!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
To διήμερο της απελευθέρωσης!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πρώτο διήμερο της ερχόμενης εβδομάδας, που θα διώξει την σαπίλα και τα λαμόγια από το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία της ΦΙΦΑ στην Ελλάδα και τις εξελίξεις σε ΕΠΟ , διαιτησία και Σούπερ Λίγκα.

Μέχρι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από την σαπίλα που τρώει τις σάρκες του εδώ και 20 χρόνια δεν θα πιστεύουμε , ότι μπορεί να γίνει. Φαίνεται, όμως, ότι η ώρα πλησιάζει. Η ερχόμενη εβδομάδα, που έρχεται μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να ανατραπούν τα δεδομένα με κερδισμένο τον βασιλιά των σπορ στην Ελλάδα και χαμένους αυτούς , που το έφθασαν σε αυτά τα χάλια, αυτούς, που «έκλεβαν» νίκες και τίτλους!

Αρχικά έρχεται η ΦΙΦΑ για να συζητήσει με την ΕΠΟ και τις ομάδες τις αλλαγές που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνουν σε όλα τα επίπεδα για να αρχίσει από άλλη βάση το νέο πρωτάθλημα. Αυτή η ΕΠΟ και ο Γκιρτζίκης τελειώνουν. Τους διώχνουν , αφού τόσο καιρό τους ….εφτυναν και νόμιζαν , ότι έβρεχε.

Η ΦΙΦΑ έρχεται, για να κάνει αυτά, που αρχικά είχε συμφωνήσει η ΕΠΟ, αλλά ποτέ δεν τα έκανε. Και με την επιτροπή δεοντολογίας και με την ΚΕΔ και με την λίστα των διαιτητών. Οσοι είναι κατηγορούμενοι, η εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση ,η έχουν άλλες δικαστικές περιπέτειες για... έργα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο με συγκεκριμένο σκοπό, θα πάνε σπίτι τους. Μέχρι εδώ είναι όλοι αυτοί.

Η αρχή του τέλους έρχεται. Η άφιξη της ΦΙΦΑ σημαίνει και την επιβολή της νομιμότητας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι εξελίξεις στην Σούπερ Λίγκα. Εκεί, που χθες πέρασε η θέση του Παναθηναϊκού για εκλογή του προέδρου πριν συζητηθεί οτιδήποτε άλλο. Και αυτή η εκλογή θα γίνει στις 31 Αυγούστου.

Στην διάρκεια του Δ,Σ Κούγιας και Σπανός συμφώνησαν σε διάφορα θέματα με τον Βρέντζο του Ολυμπιακού. Καμία εντύπωση. Τα αναμενόμενο… Αυτή την φορά , όμως , δεν τους πέρασε .

Η ουσία είναι, ότι το πρώτο διήμερο της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι το πιο καυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πλέον υπάρχει πίστη , ότι θα καθαρίσει η βρωμιά και η σαπίλα, ότι θα μας ξαναδώσουν πίσω τις Κυριακές μας , που τόσα χρόνια είχαμε χάσει. Η ώρα της απελευθέρωσης είναι κοντά, πολύ κοντά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.