Nova: «Δρουν με μικροοπαδικά συμφέροντα...»

Gazzetta team
Nova: «Δρουν με μικροοπαδικά συμφέροντα...»

bet365

Στην αντεπίθεση πέρασε το συνδρομητικό κανάλι απαντώντας σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα για το εξώδικο της Nova στην Σούπερ Λίγκα.

Ακόμα ένα επεισόδιο στα ήδη πάρα πολλά του ελληνικού ποδοσφαίρου ήρθε να προσθέσει η Nova η οποία αντέδρασε στα όσα έγιναν γνωστά την Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα στελέχ του συνδρομητικού καναλιού τόνιζαν ότι σε σημερινά, στοχευμένα δημοσιεύματα συγκριμένης μερίδας ΜΜΕ, για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας, καθώς μιλούν για «…στοχοποίηση των ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ από τη Nova…» αναφερόμενα στο εξώδικο της Nova προς τη Σούπερ Λίγκα.

Παραλείπουν όμως συστηματικά και επισταμένα τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, να αναφέρουν ότι το απόσπασμα από το εξώδικο στο οποίο αναφέρονται, που κάνει λόγο για «..τις ιδιαιτέρως αιχμηρές ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με τις οποίες δηλώνεται κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017…και την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταία διάστημα», αποτελεί ακριβή αντιγραφή από την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για την αναβολή του πρωταθλήματος, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Αποσαφηνίζοντας τις θέσεις της Nova, στελέχη της εταιρείας επεσήμαναν:
«Η Nova το μόνο το οποίο αποδεδειγμένα επιθυμεί είναι η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, του οποίου άλλωστε αποτελεί πλέον και τον μόνο χρηματοδότη.
Και οι 16 ομάδες που αποτελούν τον συνεταιρισμό της Super League, επί μήνες τοποθετούνται δημόσια και δρουν μόνιμα ανάλογα με τα δικά τους μικροοπαδικά συμφέροντα, δημιουργώντας τελικά το υπόβαθρο ανασφάλειας και υποβάθμισης του πρωταθλήματος, στο οποίο βασίστηκαν οι Αρχές για να αναβάλλουν την έναρξη του Πρωταθλήματος.
Η Nova θεωρεί υπεύθυνο τον συνεταιρισμό της SuperLeague και όλες τις ΠΑΕ μέλη του, που με πράξεις και παραλείψεις πολλών μηνών, στέρησε από το φίλαθλο κοινό και τους συνδρομητές της Nova το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Τέλος, είναι ενδεικτικό ότι ο συνεταιρισμός της SuperLeague αγνόησε πλήρως, συγκεκριμένες και γραπτές προτάσεις που έκανε η Nova για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και μεταθέτοντας διαρκώς την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα