Χωρίς Βάργκας, Σιμόες και Αραβίδη...

Χωρίς Βάργκας, Σιμόες και Αραβίδη...

Γιώργος Τσακίρης
Χωρίς Βάργκας, Σιμόες και Αραβίδη...

bet365

Η ΑΕΚ θα πετάξει αύριο για Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα χαλαρό (για την Ένωση) φιλικό τεστ έπειτα από εκείνο με τον Ατρόμητο.

Όπως αναμενόταν ο Τιμούρ Κετσπάγια με την ολοκλήρωση του προγράμματος της απογευματινής προπόνησης γνωστοποίησε την 19μελη αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με την ομάδα (θυμίζουμε) να ταξιδεύει αύριο για τη συμπρωτεύουσα.

Εκτός αποστολής έμεινε (αναμενόμενα) ο Σιμόες που είχε ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και έτσι τον προστατεύουν από την ΑΕΚ και ταυτόχρονα ο Ρόναλντ Βάργκας ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και δεν θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το συγκεκριμένο ματς (19:30).

Εννοείται πως ούτε ο Χρήστος Αραβίδης υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Άρη αφού μόλις χθες επανήλθε σε φουλ τέμπο προπονήσεων έπειτα από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού...

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα πετάξουν αύριο στις 12 το μεσημέρι είναι οι: Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Mπακασέτας, Αλμέιδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα