Μάχη Στράτου-Γιαννίκου και πρόταση για Αλαφούζο!

Φώτης Καρακούσης
Μάχη Στράτου-Γιαννίκου και πρόταση για Αλαφούζο!

bet365

Σημαντικό και το ερχόμενο ΔΣ της Λίγκας με τον Γιώργο Στράτο να είναι ο μοναδικός υποψήφιος, ενώ παίζει δυνατά και το όνομα του Θοδωρή Γιαννίκου. Αλαφούζο πρότεινε ο Κούγιας.

Με το θέμα του προέδρου που θα αντικαταστήσει τον ήδη παραιτηθέντα Γιώργο Στράτο ασχολήθηκαν όχι κατά κύριο λόγο, αλλά αποκλειστικά στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας. Ο Στράτος όπως ανέφερε και ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης και μπροστάρης της κίνησης των 12, θα κατέβει και πάλι υποψήφιος για την θέση του προέδρου, εκτός και αν βρεθεί ιδιοκτήτης που να θελήσει να διεκδικήσει την προεδρία.

Ωστόσο κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν σκοπεύουν να κατέβουν. Οι Σπανός και Κωστούλας το ξεκαθάρισαν με δηλώσεις τους, ο Κούγιας δεν θα λέγαμε πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ειδικά μετά και την επίθεση που έκανε στον Στράτο για την παραίτησή του, ενώ και ο Χριστοβασίλης δεν σκοπεύει να κατέβει για το χρίσμα.

Πρότεινε Αλαφούζο ο Κούγιας

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, πρότεινε ως επόμενο πρόεδρο τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που ωστόσο δεν συγκεντρώνει καμία πιθανότητα, μιας και είναι ξεκάθαρο πως κανείς ιδιοκτήτης από τους λεγόμενους... μεγάλους δεν σκοπεύει να βρεθεί στην προεδρία της Λίγκας. Υπέρ της πρότασης Κούγια τάχθηκαν και οι Γιώργος Μποροβήλος με Γιώργο Σπανό, με τους τρεις να αναφέρουν: «Πρέπει να βρούμε μία κοινά αποδεκτή λύση. Να συσπειρωθούμε γύρω από ένα πρόσωπο και να προχωρήσουμε δίχως εντάσεις. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να είναι ο κ. Αλαφούζος. Να ενωθούμε όλοι γύρω από αυτόν. Είναι μία προσωπικότητα που μπορεί να προσδώσει κύρος στη Λίγκα και να γυρίσουμε σελίδα». Ξαναλέμε ωστόσο πως η συγκεκριμένη περίπτωση εκτός του ότι δεν συζητήθηκε, δεν συγκεντρώνει την παραμικρή πιθανότητα. Αυτό που τόνιζαν μάλιστα από τον Παναθηναϊκό είναι το εξής: «Την ακούσαμε την πρόταση». Τίποτα παραπάνω...

Ο Γιαννίκος ο μοναδικός αντίπαλος Στράτου

Και έτσι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη το θέμα θα είναι αν θα υπάρξει κάποιος που θα διεκδικήσει απέναντι στον Στράτο το χρίσμα ή αν τελικά ο παραιτηθείς πρόεδρος θα αναλάβει εκ νέου τα ηνία. Αν θα υπάρξει θα είναι από το... μπλοκ του Ολυμπιακού, με τον εκλεκτό να ακούει στο όνομα Θανάσης Γιαννίκος. Στον δικηγόρο των «ερυθρολεύκων» είχε προταθεί και πάλι στο να διεκδικήσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να το κάνει, από την στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν βλέπουν με τόσο καλό μάτι την επανεκλογή του Στράτου και μάλιστα όπως είχε αναφέρει και ο Χρήστος Πανόπουλος, ήταν η ομάδα που ήρε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του παραιτηθέντα προέδρου. Μένει πλέον να δούμε αν όντως θα υπάρξει και δεύτερη υποψηφιότητα ή αν τελικά προκριθεί η λύση Στράτου, από την στιγμή που κανείς ιδιοκτήτης δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία του Συνεταιρισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα