Μιλανόφ για ΑΕΚ!

Μιλανόφ για ΑΕΚ!

Στην Βουλγαρία αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ ψάχνονται για τον Γκεόργκι Μιλάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους Κιτρινόμαυρους να προσπαθούν για την απόκτησή του δανεικό με οψιόν αγοράς!

Μιλανόφ για ΑΕΚ!

Mε το... φινάλε της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Έλντερ Μπαρμπόσα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη τσεκάρει (κι άλλοι προταθεί) στην ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Τέτοια σύμφωνα με τους Βούλγαρους είναι η περίπτωση του Γκεόργκι Μιλανόφ.

Πρόκειται για τον 24χρονο άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν (στο δεύτερο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκρασχόπερς) και ο οποίος παραχωρείται από τους Ρώσους αρκεί να ικανοποιηθούν με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ΑΕΚ και την προσπάθειά της να δει αν υπάρχει δυνατότητα απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια στην Ένωση κατ' αρχήν φαίνεται (σύμφωνα με τους Βούλγαρους) να ψάχνουν αν μπορούν να τον πάρουν δανεικό ορίζοντας μία ουσιαστική ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι την οποία η ΑΕΚ θα δύναται να καλύψει αφού ο παίκτης είχε κοστίσει περί τα 3,5 εκατ. ευρώ όταν τον απέκτησαν οι Ρώσοι από την Λίτεξ...

Best of internet