Ανακοινώθηκε ο Μάρκο Μαρίν

Ανακοινώθηκε ο Μάρκο Μαρίν

Ανακοινώθηκε ο Μάρκο Μαρίν

Κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Γερμανός μέσος ο οποίος ανακοινώθηκε. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε από την Δευτέρα και πλέον τίθεται στην διάθεση του Πάουλο Μπέντο. 

Οντως ήταν μια υπόθεση που απέμενε μόνο η ανακοίνωση. Αλλωστε ο Μάρκο Μαρίν είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα και είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ουσιαστικά ο Γερμανός μέσος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού εδώ και μερικές ώρες αλλά απέμενε και η ανακοίνωση. Αυτή βγήκε την Τρίτη με τον Μαρίν να φοράει για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα και να φωτογραφίζεται με την τετράστερη φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φοράω αυτή την φανέλα», είπε αρχικά ο Γερμανός για να προσθέσει «πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να το πετύχει αυτό. Και φυσικά θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Οσο για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό; «Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κανέναν για τον Ολυμπιακό. Ως φαν και του Ερυθρού Αστέρα ξέρω πολλά και για τον σύλλογο αυτό. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με τεράστια παράδοση. Υπόσχομαι στους οπαδούς μας πως θα κάνω πράξη ότι περιμένουν από μένα».

Best of internet