«Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!»

«Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!»

«Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ανακοίνωσε μέσω social media την αποχώρησή του από την ΑΕΚ με λίγες αλλά γεμάτες ουσία λέξεις για την ομάδα στην οποία βρισκόταν και ένιωσε μοναδικός...

Επί της ουσίας στην υπόθεση του Έλντερ Μπαρμπόσα αναμένουμε απλά τα τυπικά, επί της ουσίας δηλαδή την ανακοίνωση του deal με την Αλ Γουάσλ, τη στιγμή που ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχει πετάξει για τη νέα του ποδοσφαιρική... πατρίδα!

Ο Μπαρμπόσα πάντως πρόλαβε την ΠΑΕ ΑΕΚ και τη δική της ανακοίνωση και μέσω των social media αποχαιρέτισε την Ένωση με ένα ειλικρινέστατο ευχαριστώ προς όλους όσοι τον βοήθησαν και τον έκαναν να είναι μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και να αισθάνεται μοναδικός.

«Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο. Φεύγω με την καρδιά μου γεμάτη, ευτυχισμένος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας, που μοιράστηκα όλες τις στιγμές, καλές και κακές, αλλά πάντα ενωμένοι. Ευτυχισμένος που με κάνατε να νιώθω μοναδικός, που μου φερθήκατε πάντα με στοργή και που μου επιτρέψατε να γίνω μέλος της οικογένειά σας. Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπαρμπόσα.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το «αντίο» του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού η οποία θα έχει και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή...

 

Best of internet