Το πιο κρίσιμο ΔΣ της Super League

Φώτης Καρακούσης
Το πιο κρίσιμο ΔΣ της Super League

bet365

Ξεκίνησε το πιο καθοριστικό Δ.Σ. της Super League και ήδη τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Στράτο για τον λόγο που παραιτήθηκε από την προεδρία του συνεταιρισμού. Την άμεση εκλογή προέδρου ζητάει η συμμαχία των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Το gazzetta.gr είναι εκεί και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ήδη σιγά σιγά οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν αρχίσει και φτάνουν. Πρώτος έφτασε ο Αλέξης Κούγιας για να ακολουθήσει η Κέρκυρα με την Βέροια αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης, καθώς και ο Παναθηναϊκός που εκπροσωπείται από τους Αθηνά Μπαλωμένου , Χρήστο Παναγόπουλο, ενώ αφίχθη και ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ ο Αλέξης Δέδες την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ο Χρήστος Πανόπουλος και Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός), ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ήρθαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός. Τελευταίος έφτασε ο Γιώργος Σπανός και το Δ.Σ είναι έτοιμο να αρχίσει.

Το πρώτο και κύριο θέμα συζήτησης στο Δ.Σ ήταν η εκλογή προέδρου χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει απόφαση. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας τα έβαλε με τον Γιώργο Στράτο για το γεγονός ότι παραιτήθηκε από το προεδρικό θώκο (άλλωστε και η ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΑΕΛ τα έχωνε στον πρώην πρόεδρο της Super League για την απόφαση του αυτή). Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε την δική του πρόταση η οποία είναι ένας από τους ιδιοκτήτες των ομάδων να αναλάβει νέος πρόεδρος.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βρέντζος εκ μέρους του Ολυμπιακού ζήτησε να καταδικαστεί από τον συνεταιρισμό η εκπομπή η Δίκη στο Σκάι για τα όσα αποκάλυψε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή, αλλά το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα