Όλο και πιο κοντά ο Σάμπα

Όλο και πιο κοντά ο Σάμπα

Σε πολύ καλό δρόμο η απόκτηση του «θηρίου» από τον Παναθηναϊκό. Μετά την Μπρόντμπι η τελική επαφή για να κλείσει το «deal».

Όλο και πιο κοντά ο Σάμπα

Την ρεβάνς με την Μπρόντμπι, προκειμένου να σφραγιστεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, περιμένουν οι εξελίξεις στο θέμα του Κρίστοφερ Σάμπα.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta.gr την Κυριακή, ο Αντρέα Στραματσόνι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον θηριώδη στόπερ, καθώς αποτελεί το νούμερο 1 στόχο του για το κέντρο της άμυνας, ενώ η... ψαλίδα που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι, άρχισε να μειώνεται, με τις δύο πλευρές να έχουν βρει σημείο επαφής.

Έτσι, αν όλα πάνε καλά την Πέμπτη στην Δανία, από την επόμενη κιολας ημέρα οι «πράσινοι» θα... φουλάρουν, κάνοντας την τελική επαφή, προκειμένου να κλείσει το deal και ο 32χρονος διεθνής αμυντικός να έρθει στην Αθήνα.

Σίγουρα η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη... Εξακολουθεί να είναι δύσκολη παρά την πρόοδο που έχει υπάρξει στις τελευταίες επαφές, όμως όπως έχει συμβεί και στις άλλες εφετινές, το «τριφύλλι» έχει τα κατάλληλα... πατήματα, προκειμένου να τον πείσει να ντυθεί στα πράσινα.

Best of internet