Αλλαγή στα φιλικά της Ξάνθης

Αλλαγή στα φιλικά της Ξάνθης

Αλλαγή στα φιλικά της Ξάνθης

Αλλαγή στα φιλικά της έκανε η Ξάνθη, που το Σάββατο (27/8) θα υποδεχθεί τον Αιγιανιακό και την Κυριακή (28/8) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Χωρίς Ζίβκοβιτς η προπόνηση.

Σε μία αλλαγή στα φιλικά της παιχνίδια προχώρησε η Ξάνθη, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (28/8) στις 18:30 και όχι το Σάββατο (27/8), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Εκείνη την ημέρα στις 19:00 οι ακρίτες θα υποδεχθούν τον Αιγινιακό, ενώ δεν αλλάζει κάτι στα υπόλοιπα φιλικά. Αυτά είναι αμφότερα εντός με τον Πανθρακικός στις 2 Σεπτεμβρίου στις 18:30 και με τον Αγροτικό Αστέρα την αμέσως επόμενη μέρα και ίδια ώρα.

Χωρίς Ζίβκοβιτς η προπόνηση

Από εκεί και πέρα, μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (20/8) και το ρεπό της Κυριακής (21/8), οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επανήλθαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (22/8). Η σημερινή έγινε χωρίς τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος πήρε διήμερη άδεια και μετέβη στην πατρίδα για να είναι κοντά στην οικογένειά του, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο πρέσινγκ. Τέλος, η προετοιμασία για τα επόμενα φιλικά θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις, με εξαίρεση την Τετάρτη (24/8), που έχουν προγραμματιστεί δύο, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

Best of internet