Υπέγραψε και ανακοινώνεται!

Υπέγραψε και ανακοινώνεται!

Υπέγραψε και ανακοινώνεται!

Τριέτες συμβόλαιο ο Μάρκο Μαρίν ο οποίος θ' ανακοινωθεί το πρωί της Τρίτης. Δύσκολο του Νιλμάρ με τα νέα δεδομένα, κοντά σε Ιλόρι.

Τα τυπικά απέμεναν. Από την στιγμή που προσγειώθηκε στην Ελλάδα η μεταγραφή θα χαλούσε μόνο στις... ιατρικές εξετάσεις. Αυτές τις πέρασε ο Μάρκο Μαρίν έβαλε την τζίφρα του στο τριετές συμβόλαιο και το πρωί της Τρίτης θ' ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Ουσιαστικά δεν αλλάξε κάτι για τον Γερμανό μέσο ο οποίος θ' αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Αυτό που... καίει πλέον είναι οι επόμενες προσθήκες. Το τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση του επιθετικού (Νιλμάρ) αλλά και με την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού (Ιλόρι).

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΝΙΛΜΑΡ
Οι μέρες περνάνε στην υπόθεση του Νιλμάρ αλλά άκρη δεν φαίνεται να βγαίνει. Ο Βραζιλιάνος προσπαθεί ν' αποδεσμευτεί από τον σύλλογό του ζητώντας και τα λεφτά του συμβολαίου του. Ομως η υπόθεση δεν είναι εύκολη και ο Ολυμπιακός είναι στην αναμονή μιας και δεν μπορεί να παρέμβει στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν και χρόνο με αποτέλεσμα η υπόθεση να δυσκολεύει αρκετά και οι άνθρωποι του συλλόγου να ψάχνουν γι' άλλη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Φυσικά επειδή το θέμα μπορεί ν' αλλάξει από μέρα σε μέρα δεν αποκλείεται την Τρίτη να υπάρξει νέα ανατροπή. Με βάση όμως τα όσα έχουν συμβεί σήμερα η υπόθεση του Νιλμάρ δυσκολεύει αρκετά.

Το νέο όνομα που κυκλοφόρησε είναι αυτό του Νίκολιτς της Λέγκια Βαρσωβίας για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται και η Χαλ...

Ο ΙΛΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Οσον αφορά το θέμα του στόπερ το όνομα του Ιλόρι παίζει. Και παίζει και δυνατά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζεται από την Λίβερπουλ, είναι αριστεροπόδαρος και ταιριάζει πολύ στα θέλω του Πορτογάλου τεχνικού.

Η μεταγραφή του βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται σχετικά άμεσα να ολοκληρωθεί (πιθανότατα θετικά) η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι μέρες που απομένουν για τον Ολυμπιακό έχουν φτάσεις τις οκτώ και μέχρι τις 31 Αυγούστου αναμένεται ένα μικρό... τσουνάμι προσθηκών και αποχωρήσεων.

Best of internet