Υπογράφει ο Βιδάλ, τέλος ο Παναγιώτου

Θοδωρής Βασίλης
Υπογράφει ο Βιδάλ, τέλος ο Παναγιώτου

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος Βιδάλ ικανοποίησε τον Γιάννη Πετράκη και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αποχωρεί ο Παναγιώτου, αναζητεί επιθετικό ο «Άγιαξ». Συζητήσεις με Λάρισα για φιλικό.

Από τους παίκτες που δοκιμάζονται και έχουν ικανοποιήσει πλήρως όλες αυτές τις ημέρες τον Γιάννη Πετράκη είναι ο Βιδάλ. Μάλιστα, στο φιλικό με τη Βέροια ο Βραζιλιάνος, που παίζει ως δεκάρι, έκανε εντυπωσιακές ενέργειες, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Έτσι, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή των Ηπειρωτών. Αντίθετα, δεν έπεισε ένας άλλος υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής, ο Παναγιώτου, που θα σταματήσει τις δοκιμές και θα αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, στον «Άγιαξ» ψάχνονται για επιθετικό, τη στιγμή που συζητούν με την ΑΕΛ για φιλικό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα