Το «FFP» μπλοκάρει Ιντερ και Ζοάο Μάριο

Το «FFP» μπλοκάρει Ιντερ και Ζοάο Μάριο

Gazzetta team
Το «FFP» μπλοκάρει Ιντερ και Ζοάο Μάριο

bet365

Αν και υπάρχει συμφωνία για τον διεθνή Πορτογάλο, το Financial Fair Play εμποδίζει τους Νερατζούρι να πληρώσουν τα 45 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει πρώτα να πουλήσουν και μετά...

Το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων δεν είναι ισοσκελισμένο στην Ιντερ και αυτό δεν της επιτρέπει να αγοράσει τον Ζοάο Μάριο. Τα 45 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο μέσο, ξεπερνούν το ποσό που έχει δικαίωμα να διαθέσει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Θα πρέπει δηλαδή να βρει τρόπο πρώτα να αυξήσει τα έσοδα της με την πώληση κάποιου παίκτη ή μειώσεις μισθών και μετά να κάνει την κίνηση της. Το κόλλημα επιβεβαίωσε ο ίδιος αντιπρόεδρος των Νερατζούρι, Χαβιέρ Ζανέτι: «Η μεταγραφή του Ζοάο Μάριο έχει μπλοκαριστεί εξαιτίας Financial Fair Play, αλλά έχουμε ακόμα λίγες μέρες για να δούμε τι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα