Νέα... μάχη στην Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Νέα... μάχη στην Σούπερ Λίγκα

bet365

Το Δ.Σ. το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 14:30 αναμένεται... πολεμικό σε ό,τι έχει να κάνει τα δύο μπλοκ που έχουν δημιουργηθεί.

Αν μη τι άλλο δεν έχει... μπει με το δεξί το ελληνικό πρωτάθλημα. Η πρεμιέρα αναβλήθηκε όπως και η δεύτερη αγωνιστική και έτσι πάμε για... Σεπτέμβρη. Το κλίμα παραμένει πολεμικό ανάμεσα στις εμπλεκόμενες ομάδες, υπάρχουν οι ρήτρες της Nova, με την ΕΠΟ το θέμα είναι (ορθ)άνοικτο και η Σούπερ Λίγκα δεν έχει εκλεγμένο πρόεδρο μετά την παραίτηση του Στράτου.

Την Τρίτη όμως στις 14:30 υπάρχει προγραμματισμένο Δ.Σ. στην Σούπερ Λίγκα. Μετά από πρωτοβουλία του Χρήστου Δάρα ο οποίος είναι αναπληρωτής πρόεδρος. Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για το Διοικητικό Συμβούλιο είχε ως εξής:

«Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Συζήτηση περί της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος και τις ενδεχόμενες συνέπειες που απορρέουν από αυτή. Καθορισμός των αμέσως επόμενων ενεργειών.
2. Θέματα ετήσιου συνοπτικού αγωνιστικού προγράμματος.
3. Διάφορα»

Είναι πολύ πιθανό (έως σίγουρο) οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να πάνε σε... πολεμικό κλίμα και γιατί δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά για συζητήση με το τι θα γίνει στο θέμα του προέδρου αλλά και γιατί θεωρούν πως πίσω από την... πρωτοβουλία Δάρα κρύβεται το άλλο μπλοκ.

Οπως και να 'χει πάμε σ' ένα επεισοδιακό Δ.Σ. το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα