Ντουρμάζ: «Παίζεις τον... κώλο σου»

Ντουρμάζ: «Παίζεις τον... κώλο σου»

Ντουρμάζ: «Παίζεις τον... κώλο σου»

Ο Σουηδός μέσος μίλησε για τις διαφορές του γαλλικού πρωταθλήματος με το ελληνικό. «Ολο το χάος με έκανε να θέλω να φύγω από την Ελλάδα».

Από την στιγμή που έκανε την μεταγραφή του, τα είπε όλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό αλλά στην Γαλλία και στην Τουλούζ. Με αφορμή την μεταγραφή του μίλησε στους συμπατριώτες του και πιο συγκεκριμένα στην «expressen».

«Νιώθω ήδη πολύ καλά. Υπήρχαν μερικές επιλογές αλλά η Τουλούζ με ήθελε πραγματικά και σχημάτισα καλή εντύπωση για τον σύλλογο και τον προπονητή. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και έτσι πήρα την απόφαση».

Και λίγο πιο... φυσιολογικά από την Ελλάδα...
«(σ.σ. Γελάει). Μπορεί να στοιχηματίσεις τον κώλο σου πάνω σε αυτό. Είναι μεγάλη, τεράστια η διαφορά. Στην Ελλάδα ανέβαλαν το πρωτάθλημα για τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ολο αυτό το χάος μ' έκανε να θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Πότε δεν ξέρεις πότε θα παίξεις, εάν θα παίξεις. Είναι καλό το ότι πήγα σε μια οργανωμένη χώρα και σ' ένα οργανωμένο πρωτάθλημα».

Πως βλέπεις τις αλλαγές στην Εθνική ομάδα;
«Αρχικά θέλω να πω ότι θα συνεχίσω. Δεν βρίσκομαι στις επιλογές αλλά αυτό έχει να κάνει επειδή ήμουν σε διαδικασία αναζήτησης συλλόγου. Ηξερα το ρίσκο που πήρα αλλά θα με βοηθήσει στο μέλλον. Η Εθνική ομάδα είναι για μένα υψηλή προτεραιότητα και γι' αυτό πήγα και σε καλύτερο πρωτάθλημα. Για να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος».

ΝΤΑΛΙΝ: «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ»
Δηλώσεις έκανε και ο ατζέντης του Τζίμι Ντουρμάζ, Μαρτιν Νταλίν ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρχε για τον πελάτη του.

«Υπήρχε ενδιαφέρον από Τουρκία αλλά δε το σκέφτηκε ποτέ ο Τζίμι. Υπήρχε και από Ιταλία αλλά εν τέλει επιλέξαμε την Γαλλία και την Τουλούζ. Ο Τζίμι πήγε σ' ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα που θα δείξει περισσότερο τις επιθετικές του αρετές». Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιταλικές ομάδες ήταν η Μπόλονια, η Τορίνο, η Αταλάντα και η Σασουόλο.

 

Best of internet