Ποιοτική, αλλά και άτυχη!

Gazzetta team
Ποιοτική, αλλά και άτυχη!

bet365

Στο ματς της πρεμιέρας του EMF EURO 2016 με τελικό σκορ 1-1, η Ελληνική Ομάδα minifootball έχασε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς με τους περσινούς φιναλίστ Κροάτες, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι αντίπαλοι της ισοφάρισαν με το τελευταίο σουτ του αγώνα – Στο ματς με την Αγγλία Τρίτη 23/08, 20:00, NS-1 HD) θα κριθεί η πρόκριση στους “16”!

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η πρεμιέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ουγγαρίας για την Ελληνική Ομάδα minifootball. Οι Έλληνες έπιασαν πολύ καλή απόδοση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και περσινή φιναλίστ, την ισχυρή Κροατία και μάλιστα έφτασαν κοντά σε μία μεγάλη νίκη. Προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι αντίπαλοι της κατάφεραν την ύστατη στιγμή να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να ανακουφιστούν έτσι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ελληνική Ομάδα μπήκε προσεκτικά στο ματς, με το πρώτο δεκάλεπτο να απειλεί από τα άκρα με τον Ντρένοβα. Στη συνέχεια οι Κροάτες ισορρόπησαν, σε ένα πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Στην επανάληψη, οι Κροάτες είχαν δοκάρι με τον Χέρσεγκ στο 32' και η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες μας. Η πίεση μπροστά από τα καρέ των Κροατών, σε συνδυασμό με την σταθερότητα του Χατζημηνά κάτω από τα ελληνικά γκολπόστ έφεραν το γκολ στο 38'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντούμος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό συρτό σουτ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμούς στους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι είχαν την στήριξη της Ελληνικής κοινότητας Μπελογιάννης!

Στα τελευταία 3 λεπτά του ματς, οι Κροάτες πίεσαν και πέτυχαν την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το μακρινό σουτ του Μάλναρ. Η ισοπαλία αυτή διατηρεί άσβεστες της ελπίδες πρόκρισης των Ελλήνων, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα στο επόμενο ματς απέναντι στους Άγγλους, προκειμένου να πάρουν τρίποντο πρόκρισης για τους “16” της Ευρώπης.

Κροατία: Σέμποτσι, Ντρέβεν, Εζγκέτα, Χάμπατσιν, Χέρσεγκ, Ινκάβεσκι, Μαλναρ, Πισκαρ, Πρπιτς, Σίμιτς, Σμοκ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γκαϊφύλλιας): Ξανθός, Καραβίδας, Μάντης, Τζανέτος, Κονσταντάγκας, Ντρένοβα, Ντούμος, Φραγκιαδάκης, Γκιάλης, Γκιάτης, Χατζημηνάς, Λευκαρίτης, Κεφάκης, Ταραμάς.

Λευκαρίτης: “Μας “πάγωσε” το γκολ στο τέλος”

Ο εκ των αρχηγών της Ελληνικής ομάδας, Χρύσανθος Λευκαρίτης, δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του ματς: “Μας “πάγωσε” το γκολ στο τέλος. Δεν μπορείς να μην είσαι στεναχωρημένος όταν ισοφαρίζεσαι με το τελευταίο σουτ. Μπήκαμε καλά στο ματς, ανοίξαμε το σκορ και στο τέλος κάπου κολλήσαμε. Έτσι έγινε το 1-1. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να πηγαίνουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό το πλάνο θέλουμε να το διατηρήσουμε.”
Γκαϊφύλλιας: “Χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε”

Ο τεχνικός της Ελληνικής ομάδας, Απόστολος Γκαϊφύλλιας, τόνισε για την πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία: “Χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε, κερδίζοντας το φαβορί. Δυστυχώς, δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τέλος. Θα μελετήσουμε το παιχνίδι και θα δούμε τα λάθη μας. Από εμάς, απόψε ξεκινά η προετοιμασία για το ματς με την Αγγλία και συγκεντρωνόμαστε πλέον σε αυτό το παιχνίδι”

 

Τελευταία Νέα