Ρωτήθηκε ο Πελεγκρίνι για Ολυμπιακό!

Ρωτήθηκε ο Πελεγκρίνι για Ολυμπιακό!

Ρωτήθηκε ο Πελεγκρίνι για Ολυμπιακό!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, λίγες μέρες πριν από την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ρωτήθηκε από μάνατζερ για το συγκεκριμένο πόστο τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να εργαστεί στην Ελλάδα.

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακό από την Χάποελ Μπερ Σεβά σήμανε την απόλυση του Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός άντεξε μόλις 44 μέρες στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν στον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας και προκάτοχο του Φερνάντο Σάντος, Πάουλο Μπέντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως προτού προκριθεί η λύση Μπέντο, στον Ολυμπιακό προτάθηκαν προπονητές με υψηλότατο κασέ όπως είναι οι Λοράν Μπλαν, Ρούντι Γκαρσία και Αντρέ Βίλας Μπόας, οι περιπτώσεις των οποίων όμως για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, Έλληνας ατζέντης βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι προτού τον προτείνει στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι να εργαστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ιδιαίτερη προτίμηση στην Ισπανία.

«Δεν ενδιαφέρομαι να εργαστώ στην Ελλάδα στην παρούσα φαση», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του δίχως να μπει σε λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος σε μία συνεργασία η οποία εκ των πραγμάτων φάνταζε σχεδόν ακατόρθωτη.

Η τοποθέτηση του Πελεγκρίνι δεν άφησε κανένα περιθώριο και έτσι ο 62χρονος τεχνικός δεν προτάθηκε καν στον Ολυμπιακό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα