Ψάχνει παντού για φορ

Ψάχνει παντού για φορ

Ψάχνει παντού για φορ

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ εξετάζει πολλές περιπτώσεις επιθετικών, που είτε έχουν προταθεί, είτε έχουν εντοπιστεί, αλλά δεν έχει πάρει την τελική απόφαση. Η «παρέλαση» συνεχίζεται στην Τούμπα…

Δέκα μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλήξει οριστικά στη βασική επιλογή τους για τον φορ.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει μπροστά του μια λίστα με 4-5 περιπτώσεις επιθετικών, αλλά δεν φαίνεται να έχει ξεχωρίσει κάποιον, ενώ κανένα όνομα δεν έχει φτάσει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν επιθετικό, που θα έχει τα προσόντα να αγωνιστεί και στις πτέρυγες, μια περίπτωση είναι και αυτή του 23χρονου Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει η σημερινή «Αρένα Press», με τον Γάλλο σέντερ φορ να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν Μίχελ και Ίβιτς, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει, ούτε το θέμα του μπορεί να χαρακτηριστεί προχωρημένο.

Υπάρχουν προτάσεις και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Λατινική Αμερική (όχι ο Γκαστόν Ροντρίγκες) που ακόμη εξετάζονται και αν προκύψει κάτι εξαιρετικά καλό ίσως και να προχωρήσει μια εξ αυτών, ενώ ο ΠΑΟΚ κοιτάει και προς Τουρκία μεριά, όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές θέλουν να αποχωρήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα