«Ολυμπιακός για Καρσελά»

«Ολυμπιακός για Καρσελά»

Gazzetta team
«Ολυμπιακός για Καρσελά»

bet365

Στην Πορτογαλία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες.

Σύμφωνα με την «Record», ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά ο ίδιος θα ήθελε να μιλήσει με το σύλλογο, μόνο στην περίπτωση που μπει στους ομίλους του Europa League.

Μετά το 1-0 στην Πορτογαλία, μόνο αν αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός θα μείνει εκτός, οπότε αν έχει βάση το εν λόγω δημοσίευμα, μετά την Πέμπτη θα έχουμε νεότερο στην εν λόγω περίπτωση.

Ο Καρσελά, πάντως, έχει ήδη προτάσεις και από άλλους συλλόγους και εκτιμάται ότι σύντομα θα παραχωρηθεί μιας και δεν υπολογίζεται.

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης, όπου και έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 2008 μέχρι το 2011.

Μετά πήρε μεταγραφή στην Ανζί και στη συνέχεια επέστρεψε στην Σταντάρ, για να τον κάνει δικό της η Μπενφίκα το 2015.

Εχει παίξει σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής Βελγίου και στην πρώτη ομάδα (όχι σε επίσημα ματς), ενώ από το 2011 είναι στέλεχος της εθνικής Μαρόκου (είναι η μητέρα του από εκεί).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα