Ο Κλέιτον τα έδειξε και το Twitter «τρελάθηκε» (pics)

Ο Κλέιτον τα έδειξε και το Twitter «τρελάθηκε» (pics)

Gazzetta team
Ο Κλέιτον τα έδειξε και το Twitter «τρελάθηκε» (pics)

bet365

Είτε ηθελημένα, είτε όχι, ο Άνταμ Κλέιτον προκάλεσε πανικό με τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να γιορτάζει για τη νίκη (2-1) της Μίντλεσμπρο επί της Σάντερλαντ με ... τα γεννητικά του όργανα σε πρώτο πλάνο!

Ο 27χρονος Άγγλος χαφ της «Μπόρο», στην ομαδική πανηγυρική φωτογραφία που ανάρτησε ο Στουάνι στα social media από τ' αποδυτήρια του «Σταδίου του Φωτός» λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τις «μαυρόγατες», έδειχνε... ασυγκράτητος.

Για την ακρίβεια, είτε άθελά του (αν και φαντάζει δύσκολο αυτό στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο) είτε ηθελημένα (το πιθανότερο), τα γεννητικά του όργανα βρέθηκαν... φόρα - παρτίδα στην αναμνηστική φωτογραφία του «διπλού».

«Απλά πληκτρολογήστε Άνταμ Κλέιτον» ήταν ένα από τα πρώτα tweets μόλις αναρτήθηκε η φωτογραφία στο twitter, με τον Στουάνι (σκόρερ των δύο τερμάτων της Μπόρο να τη διαγράφει αρκετή ώρα αργότερα και ν' απολογείται) και το ... κακό είχε ήδη ξεκινήσει!

Σχόλια όπως... «σωστός έλεγχος της... μπάλας» ή «Άνταμ έδειξες... αρχ@$!$#@ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου» ή το «έβαλε και τα... αρχ#$@$%@ σου στη φωτιά σήμερα» ​αλλά και το «εμφάνιση με... αρχ%#@@$@» ήταν ορισμένα από αυτά που γέμισαν τον λογαριασμό του Άνταμ Κλέιτον...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα