Προβληματισμένος με την Ίντερ ο Ντε Μπουρ

Gazzetta team
Προβληματισμένος με την Ίντερ ο Ντε Μπουρ

bet365

Στην άμεση κι επείγουσα βελτίωση των «νερατζούρι» στρέφει την προσοχή ο Φρανκ Ντε Μπουρ, που στο ντεμπούτο του στον πάγκο είδε την ομάδα του να ηττάται απ’ την Κιέβο.

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ ανέλαβε στα μέσα Αυγούστου τους Μιλανέζους, μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Δίχως να προλάβει να αλλάξει πολλά, γνώρισε την ήττα με 2-0 απ’ την Κιέβο στο παρθενικό του παιχνίδι ως προπονητής τους, στην πρεμιέρα της Serie A.

Μιλώντας στο «Mediaset Premium», ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως πλέον άπαντες στο «Μεάτσα» πρέπει να δουλέψουν σκληρά, ούτως ώστε η ομάδα να βελτιωθεί.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος απ’ το αποτέλεσμα, πρέπει να εργαστούμε σκληρά. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε, όμως έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Η φυσική μας κατάσταση δεν είναι καλή, γι’ αυτό κι επέλεξα να έχουμε τρεις αμυντικούς. Έχουμε παίξει μόλις ένα φιλικό παιχνίδι, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο να βγάλω τα συμπεράσματα που ήθελα», ανέφερε ο Ντε Μπουρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα