Νιλμάρ και... σχέδιο Β (και) με Λοβ

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Νιλμάρ και... σχέδιο Β (και) με Λοβ

Ή Νιλμάρ (εδώ και τώρα) ή εναλλακτικό πλάνο. Η διορία που έχει λάβει από τον Ολυμπιακό τελειώνει και στην ΠΑΕ κοιτάζουν και τις άλλες λύσεις. Ξανά για Λοβ!

Νιλμάρ και... σχέδιο Β (και) με Λοβ

Η μεταγραφή του Νιλμάρ δεν έχει χαλάσει οριστικά σε καμία των περιπτώσεων. Απλώς παραμένει σε κρίσιμη καμπή.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει και την Δευτέρα διαθέσιμη για να λύσει το... θέμα του με την Αλ Νασρ. Εφόσον τα καταφέρει το deal είναι έτοιμο και θα ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα. Πάντως υπάρχουν ακόμα θετικές ενδείξεις. Ενδείξεις πως μπορεί να πάνε άμεσα όλα καλά και ο Νιλμάρ να πιάσει Λιμάνι.

Εάν δεν; Τότε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν έτοιμες τις επόμενες λύσεις τους, τις οποίες ήδη κοιτάζουν για παν ενδεχόμενο.

Άλλωστε από νωρίς σας έχουμε μεταφέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμα τον Νιλμάρ. Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και κάθε λεπτό και κάθε ώρα μετράνε... Αυτό που διαρρέεται από τους Πειραιώτες είναι πάντως ότι εάν εν τέλει δεν κλείσει ο Νιλμάρ ο στόχος είναι να γίνει άμεσα μία μεταγραφή ίδιου μεγέθους και βεληνεκούς και να έρθει μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη στην χώρα μας για να κλείσει και τυπικά.

Υπάρχει πάντως ακόμα και τώρα συγκρατημένη αισιοδοξία από πλευράς των Πειραιωτών για Νιλμάρ. Με αυτά και με αυτά όμως ο Βάγκνερ Λοβ παραμένει για τα καλά στο προσκήνιο! Και δεν αποκλείεται άμεσα να γίνει νέο... μπάσιμο...

Best of internet