Στην Ελλάδα ο Μαρίν! (gTV & pics)

Στην Ελλάδα ο Μαρίν! (gTV & pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Στην Ελλάδα ο Μαρίν! (gTV & pics)

bet365

Ο Μαρίν ήδη σε ελληνικό έδαφος και ο Ολυμπιακός έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή! Το Gazzetta και το gTV τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, όπου αποθεώθηκε! Τι τόνισε.

Ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός αφίχθη στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Για την ακρίβεια στη 1 το βράδυ έφτασε η πτήση της Lufthansa από την Φρανκφούρτη, καθώς υπήρξε καθυστέρηση.

Αρχικά ήταν να φτάσει στις 00.30 και μετά στις 00.35. Μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων ο Μαρίν περίπου 50 φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας τον αποθέωσαν με συνθήματα και τραγούδια.

Ο Μάρκο Μαρίν θα περάσει ιατρικά την Δευτέρα για να υπογράψει μετά και να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό. Το deal θα είναι για 1+1 χρόνια (δανεισμός ενός έτους με το συμβόλαιό του με την Τσέλσι να εκπνέει το 2017 και μετά το... πάνω χέρι ο Ολυμπιακός για επέκτασή του).

Χαρούμενος και στις δηλώσεις του

Ο Μαρίν εμφανίστηκε χαρούμενος και ευδιάθετος μπροστά στους εκπροσώπους των media και τις κάμερες. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και που πάντα κερδίζει τίτλους».

Σε ερώτηση για το εάν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα απάντησε: «Φυσικά και είμαι έτοιμος να μπω άμεσα στις προπονήσεις».

Η τελευταία ερώτηση που δέχθηκε ο Μαρίν ήταν για τον κόσμο. Ο Γερμανός άσος σχολίασε: «Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να το δείξω αυτό μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά να κερδίσω όλους τους τίτλους που μπορώ με τον Ολυμπιακό».
Το πρόγραμμά του...
Τα... βάσανα για τον Μαρίν ξεκινούν από νωρίς την Δευτέρα. Στις 10 το πρωί αρχίζουν οι εξετάσεις του. Μετά ισοκινητικά τεστ, λοιπές μετρήσεις και όλα τα άλλα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα