Παρί Σεν Ζερμέν - Μετζ 3-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μετζ 3-0

bet365

Η Παρί άργησε να βρει ρυθμό, όμως όταν τα κατάφερε έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-0 επί της Μετζ.

Η Παρί δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, κάτι που είχε φανεί και στην πρεμιέρα, όμως όταν ανεβάζει ταχύτητα ανά διαστήματα είναι ασταμάτητη. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με την Μετζ για την δεύτερη αγωνιστική. Οι Παριζιάνοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια, όμως έχασαν μόλις δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Ντι Μαρία και Καβάνι στο πρώτο ημίχρονο.

Τα πάντα ήταν θέμα του πρώτου γκολ και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Στο 52’ ο Λούκας Μόουρα άνοιξε το σκορ στην αντεπίθεση μετά από ασίστ του Οριέρ και στη συνέχεια χρειάστηκε ο Τραπ να επέμβει στις προσπάθειες των Φαλέτ, Κοάντ και Ερντίνγκ, για να κρατήσει την Παρί μπροστά στο σκορ. Αφού δεν κατάφερε να σκοράρει η Μετζ σε εκείνο το 7λεπτο, δύσκολα θα έπαιρνε κάτι από το παιχνίδι. Τα πάντα τελείωσαν στο 67’, όταν ο Κουρζάβα έκανε το 2-0, σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς, πριν ο Βεράτι κάνει το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα