Φιλικό Αστέρα με Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό Αστέρα με Ατρόμητο

bet365

Φιλικό παιχνίδι θα δώσουν Αστέρας και Ατρόμητος στην Τρίπολη την επόμενη Κυριακή (28/8), όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Το επόμενο φιλικό τους παιχνίδι έκλεισαν Αστέρας και Ατρόμητος, αφού αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή (28/8), με το ματς να διεξάγεται στην έδρα του συλλόγου της Τρίπολης, το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τη σέντρα να ορίζεται για τις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το φιλικό που οριστικοποιήθηκε θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου στο γήπεδο του Αστέρα και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα