Κιέβο - Ίντερ 2-0

Gazzetta team
Κιέβο - Ίντερ 2-0

bet365

Καταστροφικό το ξεκίνημα για την Ίντερ, που ηττήθηκε με 2-0 από την Κιέβο. Νίκες για Λάτσιο, Σαουόλο, Μπολόνια, Τζένοα και Σαμπντόρια.

Στο ντεμπούτο του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο η Ίντερ δεν κατάφερε να σκοράρει εκτός έδρας επί της Κιέβο για πρώτη φορά και ηττήθηκε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπίρσα, που τιμώρησε τους φλύαρους νερατζούρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το ξεκίνημα την κατοχή, προσπάθησε να πιέσει, όμως ποτέ δεν κυριάρχησε. Ο Έντερ έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους Μιλανέζους, με τον Μετζιορίνι να απαντά και το 0-0 να μένει φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο. Η κακή εμφάνιση της Ίντερ, που έπαιξε χωρίς φαντασία συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όταν ο Μπίρσα στο 49’ έκανε το 1-0 με υπέροχη προσπάθεια στην περιοχή. Κάπου εκεί οι παίκτες του Ντε Μπουρ έδειξαν σημάδια αποσύνθεσης, με τον Μπίρσα να κάνει και το 2-0 στο 81’ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, για να τελειώσει τα πάντα!

Έκανε τα εύκολα δύσκολα η Λάτσιο
Η Λάτσιο προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, όμως παραλίγο να καταρρεύσει στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας τελικά τη νίκη με 4-3 επί της Αταλάντα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να φτάνουν μία ανάσα από το γκολ, όταν η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαρκέτι μετά το σουτ του Παλόσκι, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι λατσιάλι κυριάρχησαν.

Ο Ιμόμπιλε άνοιξε λογαριασμό, κάνοντας το 0-1 με υπέροχο τελείωμα στο 15’, πριν ο Χεντ κάνει το 0-2 στο 20’ με κεφαλιά. Όταν, μάλιστα, ο Λομπάρντι έκανε το 0-3 στο 33’ με γκολ στο ντεμπούτο του στη Serie A, κανένας δεν περίμενε ότι οι μπεργκαμάσκι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γκασπερίνι δεν τα παράτησαν. Στο 63’ ο Κεσιέ έκανε το 1-3, ενώ στο 67’ σκόραρε και πάλι μετά από λάθος του Μαρκέτι για το 2-3! Οι παίκτες του Ιντσάγκι γέμισαν με άγχος, οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως στο 89’ ο Κατάλντι έκανε το 2-4. Στο 1’ των καθυστερήσεων, όμως, ο Πετάνια έκανε το 3-4, με την Αταλάντα να πιέζει, όμως τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Με... ευρωπαϊκό αέρα
Ξεκίνημα με το δεξί και μάλιστα εκτός έδρας για την Σασουόλο. Χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεράρντι στο 31ο και παρά την πίεση που δέχθηκε πήρε τους 3 πόντους με το τελικό 0-1. Η Παλέρμο τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ράϊκοβιτς με 2η κίτρινη στις καθυστερήσεις.

Λυτρωτής ο Ντέστρο
Η Μπολόνια υποδέχθηκε στο Renato Dall' Ara την Κροτόνε με τους δύο αντιπάλους να έχουν διαθέση να παίξουν ανοιχτά και να βγάλουν φάσεις. Για την Μπολόνια ο Οικονόμου μπήκε ως αλλαγή στο 55'. Και ενώ όλα έδειχναν πως πηγαίναμε για 0-0 ο Ντέστρο είχε άλλη άποψη. Γκολ στο 86' από ασίστ Τζεμαϊλί.

Δεκάλεπτο... φωτιά!

Με το δεξί στο πρωτάθλημα η Τζένοα, επικράτησε 3-1 της Κάλιαρι! Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, με αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο πήρε το τρίποντο. Ο Μποριέλο άνοιξε το σκορ στο 66', αλλά ο Ντσαμ στο 78' πέτυχε το 1-1. Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, με τον Λάχαλτ να κάνει το 2-1! Η Κάλιαρι βγήκε μπροστά και το... πλήρωσε, αφού ο Ριγκόνι διαμόρφωσε το 3-1

 

SERIE A Τελευταία Νέα