Τι δυναμική έχει ο Ολυμπιακός…

Τι δυναμική έχει ο Ολυμπιακός…

Τι δυναμική έχει ο Ολυμπιακός…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta πέντε πράγματα με αφορμή τη μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν.

Πραγματικά σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό ότι σε μία τόσο δύσκολη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν πρακτικά θεωρήσουμε ότι υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο με όλα όσα εξελίσσονται εις βάρος του, ότι μπορεί να συνομιλεί με μεγάλους συλλόγους και μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Για όποιον δεν το έχει προσέξει ο Ολυμπιακός…

Φέρνει παίκτη (τον Μαρίν) από την Τσέλσι.

Πήρε παίκτη (δανεικό τον Λεάλι) από τη Γιουβέντους

Αγόρασε παίκτη (τον Φιγκέϊρας) από τη Σεβίλλη.

Πήρε και δεύτερο παίκτη (τον Ντε Λα Μπέγια) από την Πριμέρα, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Έφερε παίκτη (τον Αντρέ Μάρτινς) από την Σπόρτινγκ.

Μιλάμε για μεγάλα κλαμπ από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τσέλσι, Γιουβέντους, Σεβίλλη, Σπόρτινγκ…

Ένας Ολυμπιακός που επιπλέον…

Συζητάει με τη Λίβερπουλ για παίκτη της (τον Τιάγκο Ιλόρι).

Έχει συμφωνήσει με ένα Βραζιλιάνο με σημαντικό όνομα, 25 φορές διεθνή, τον Νίλμαρ, στα 32 του.

Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που καταφέρνει ο Ολυμπιακός σε μία εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό διωγμό, αλλά και που ο ίδιος είναι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ…

Όπως δεν είναι μικρό πράγμα ότι πουλάει παίκτες του (βλέπε Μαζουάκου, Ρομπέρτο)

Στην Πρέμιερ Λιγκ και δη σε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη (Γουέστ χαμ).

Και στην Πριμέρα και δη σε ομάδα που έχει πλέον υψηλούς στόχους με την αγορά της από τους Κινέζους (Εσπανιόλ).

Δείχνουν όλα αυτά πόσο μεγάλη δυναμική έχει ο Ολυμπιακός. Κι ακριβώς αυτή τη δυναμική πρέπει να την εκμεταλλευθεί ο σύλλογος φέτος μέσα από το Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο που για να το κάνει, πρέπει να περάσει στους ομίλους. Γιατί ακόμη δεν έχει περάσει. Και τον περιμένει ένα δύσκολο βράδυ, την Πέμπτη. Πολύ απλά διότι ο φετινός Ολυμπιακός ακόμη δεν είναι…Ολυμπιακός. Και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στη ρεβάνς, όσο κι αν ο πολύς κόσμος δεν το πιστεύει και δεν το καταλαβαίνει.

Όμως, τώρα είναι που χρειάζεται βοήθεια η ομάδα, στα δύσκολα. Γιατί για τον Ολυμπιακό τώρα είναι τα δύσκολα. Τώρα που έχει ένα παιχνίδι κρίσιμο, στο οποίο θα παίξει χωρίς τις μεταγραφές που κάνει αυτά τα 24ωρα, χωρίς δεξί μπακ (Ομάρ, Φιγκέϊρας), χωρίς Σιόβα, Μπουχαλάκη, που θα μπορούσαν να του δώσουν λύσεις ενώ τώρα η ομάδα θα είναι τσίμα τσίμα από επιλογές, αλλά και με τον Αντρέ Μάρτινς να έχει μόλις τέσσερις προπονήσεις στο Ρέντη και με τον Φορτούνη προερχόμενο από τραυματισμό...

Εγώ έτσι τα βλέπω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.