Στην Αθήνα το βράδυ ο Μαρίν!

Στην Αθήνα το βράδυ ο Μαρίν!

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα το βράδυ ο Μαρίν!

bet365

Ο Μάρκο Μαρίν ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα και ο Γερμανός άσος αναμένεται να φτάσει την Αθήνα ξημερώματα Δευτέρας (00:30) για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Στις 00:30 ξημερώματα Δευτέρας φτάνει το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού ο Μάρκος Μαρίν στην Ελλάδα. Ο Γερμανός άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και πλέον απομένουν τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί μια σπουδαία μεταγραφή.

Την Δευτέρα ο Μαρίν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Γερμανός άσος έρχεται με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι για την σεζόν που διανύουμε. O Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει το πως θα είναι το status της μεταγραφής του (σ.σ. έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το 2017) αλλά εφόσον τελικώς μιλάμε για δανεισμό το... πάνω χέρι για την μονιμοποίησή του στο ρόστερ των Πειραιωτών του χρόνου θα έχει φυσικά ο Ολυμπιακός (σαν 1+1 δηλαδή με καθεστώς αλά... Αφελάι). Το αρχικό πλάνο πάντως ήταν για κανονική μεταγραφή.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό... τρέχουν και την υπόθεση Νιλμάρ. Στο Λιμάνι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα και ήδη ξεκίνησαν να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για την θέση του επιθετικού. Επίσης είναι ακόμα ανοιχτό το... μέτωπο για στόπερ και άλλες δύο προσθήκες (σ.σ. έναν μέσο και έναν ακόμα πλάγιο επιθετικό).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα