Στην Πλζεν καταλήγει δανεικός ο Κάτσε

Στην Πλζεν καταλήγει δανεικός ο Κάτσε

Στην Πλζεν καταλήγει δανεικός ο Κάτσε

bet365

Στην Τσεχία και στη Βικτόρια Πλζεν θα παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Εργκίς Κάτσε, αφού πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι καλές σχέσεις του Λούμπος Μίχελ με τους ανθρώπους της τσέχικης ομάδας οδήγησαν στην εξεύρεση λύσης στο θέμα του Εργκίς Κάτσε, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία και ήταν εξαρχής εκτός του φετινού σχεδιασμού της ομάδας.

Το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, ο Αλβανός μέσος θα κληθεί τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ασπρόμαυρους και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Τσεχία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Πλζεν.

Ενα λεπτό σημείο παραμένει να είναι οι όροι της ανανέωσης του συμβολαίου του με το Δικέφαλο, η χρονική διάρκεια της επέκτασης (ένα ή δύο χρόνια) και οι οικονομικοί όροι της (νέας) συμφωνίας.

Η Πλζεν αναζητά παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ της, καθώς θα συνεχίσει σίγουρα στην Ευρώπη. Οι Τσέχοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα από την Λουντογκόρετς για τα play off του Champions League, αλλά ακόμη κι αν αποκλειστούν θα συνεχίσουν στα play off του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα