Η... συνέχεια με Νιλμάρ (;) και στόπερ

Η... συνέχεια με Νιλμάρ (;) και στόπερ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την... μάχη για Νιλμάρ και κοιτάζει ώστε να κλείσει άμεσα και τον έναν στόπερ. Εξελίξεις μέσα στο επόμενο τριήμερο που μπορεί να αφορούν και αποχωρήσεις.

Η... συνέχεια με Νιλμάρ (;) και στόπερ

Ο Νιλμάρ έχει δώσει την δέσμευση πως θα απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ. Είναι κάτι που έχει μεταφέρει στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι του ξεκαθάρισαν πως θα τον περιμένουν αλλά όχι για πολύ ακόμα, όπως έχουμε γράψει ξανά. Ο Βραζιλιάνος πάντως φαίνεται να πιέσει πολύ ώστε να λυθεί το γνωστό οικονομικό του... θέμα και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Και προφανώς η απόκτηση του Μαρίν δεν έχει σχέση με την υπόθεση Νιλμάρ.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν οι εναλλακτικές των Βάγκνερ Λοβ, Ράφαελ Μάρτινς και άλλων παικτών. Ως προς τους στόπερ δεν έχει προκύψει κάτι διαφορετικό από ονόματα, ωστόσο όλα δείχνουν πως και το συγκεκριμένο μέτωπο θα κλείσει άμεσα.

Επιπλέον εκτός από τον Μαρίν... παίζεται να κλείσει και ακόμα ένας εξτρέμ αλλά και ένας παίκτης για τον άξονα. Άλλωστε μέσα στο επόμενο τριήμερο δεν αναμένονται μόνο εξελίξεις ως προς τις προσθήκες αλλά και σε ζητήματα αποχωρήσεων. Εξάλλου μένει να ξεκαθαριστεί το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιάννης Μανιάτης και Μανουέλ Ντα Κόστα και ίσως προκύψουν και άλλοι.

Best of internet