Γραμμένος: «Εμείς θα είμαστε οι νικητές»

Γραμμένος: «Εμείς θα είμαστε οι νικητές»

bet365

Συγκεντρώνοντας ομόφωνα το «ναι» 29 Ενώσεων ο Βαγγέλης Γραμμένος πήρε το χρίσμα του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

«Η κίνηση που έχω την τιμή να ηγούμαι θα βγει νικήτρια», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Γραμμένου, αμέσως μετά το τέλος της συγκέντρωσης των 29 Ενώσεων στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου παμψηφεί πήρε το χρίσμα του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας γνωρίζει όπως είπε ότι «η επομένη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι δύσκολη», κι όπως πρόσθεσε: «το ποδόσφαιρο για να βρει την χαμένη το αίγλη και την αξιοπιστία θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας».

Ζήτησε «κάθε υγιής δύναμη που θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη για αλλαγή να συστρατευτεί δίπλα μας», ενώ όπως εξήγησε «είμαστε η κίνηση που θέλει να ενώσει το ποδόσφαιρο και να φέρει τι οικογένειες στο γήπεδο».

Η παρουσία 29 εκπροσώπων από Ενώσεις Ποδοσφαίρου άφησε ικανοποιημένο τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, καθώς αυτός ο αριθμός σημαίνει και… νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου. «Είναι προφανές ότι εν μέσω εκλογών κάποιες ενώσεις δεν θέλουν να δείξουν φανερά τις επιλογές τους», είπε ο κ Γραμμένος εκφράζοντας δημόσια την αισιοδοξία του «για την τελική έκβαση των εκλογών».

Ερωτηθείς για την στάση και την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, τόνισε ότι «έκανε το αυτονόητο, έκανε αυτό που ζητάει ο περισσότερος φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα