Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-0

Gazzetta team
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-0

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να χάνουν με το τσουβάλι τις ευκαιρίες και τους τερματοφύλακες να κατεβάζουν ρολά!

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και μερικές καλές φάσεις στο δεύτερο, όπως είχε και η Ξάνθη σ' ένα ματς με ρυθμό και πολλές καλές ευκαιρίες, όμως έμεινε στο 0-0 στο φιλικό με τους ακρίτες στα Πηγάδια. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μπρκιτς, μεγάλες αποκρούσεις και από Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο.

Ανέβηκε μετά το 15'

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι, με την Ξάνθη να πιέζει ψηλά και να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 3', όταν ο Ράνος αστόχησε με κοντινή προβολή, και ανέβασε... στροφές μετά το 15' για να έχει και ένα χρονικό διάστημα κυριαρχίας, στο οποίο είχε μεγάλες φάσεις να ανοίξει το σκορ.

Σ' εκείνο το χρονικό σημείο ο Ζάιρο έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, που ήταν αδύναμο για να μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς, ενώ στο 29' είχαμε ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Περέιρα εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, και ο Βαρέλα με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα πεντάλεπτο... φωτιά για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Περέιρα από πλάγια κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 31' ο Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Ζίβκοβιτς, με τον γκολκίπερ της Ξάνθης να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Περέιρα στην κίνηση δύο λεπτά αργότερα.

Προς το τέλος του ημιχρόνου, όμως, είχαν τις φάσεις τους και οι ακρίτες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 37' ο Μπαξεβανίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ, με τον Μπρκιτς να αποκρούει, όπως έπραξε και στο σουτ του Νιέτο στο 42'.

Καλύτερη η Ξάνθη, εξαιρετικός ο Μπρκιτς

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες δίχως σκορ στην ανάπαυλα και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αλλάζει όλη την 11άδα, ενώ αλλαγές έκανε και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Οι ακρίτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου στο 48', όταν η κεφαλιά του Λισγάρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπρκιτς, που σταμάτησε το σουτ του Παπαγεωργίου από δεξιά στο 51', όπως και αυτό του Γιουνές στο 55'.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ... κατέβασε ρολά δείχνοντας και πάλι πολύ καλά στοιχεία, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 58', όταν ο Μπισεσβάρ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Ζάιρο έπιασε το σουτ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ζαρόπουλο να κάνει εκπληκτική απόκρουση.

Το γυριστό του Γιουνές στο 62' έφυγε εκτός, ενώ στο 72' ο Ζάιρο, που ήταν από τους πιο δραστήριους της ομάδας του Ίβιτς, έκλεψε την μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, αν και θα μπορούσαν αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Κώστας, Βασιλακάκης, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Γουάλας, Λάζιτς, Π. Ορφανίδης, Λισγάρας, Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Ζάιρο (77' Ματθαίου), Μαλεζάς (77' Πούγγουρας), Περέιρα (60' Κολούρης), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (71' Δεληγιαννίδης), Μυστακίδης, Βαρέλα, Κίτσιου, Πέλκας (77' Κιριλίδης), Κάνιας (46' Κοροβέσης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα