Αγγαρεία ήταν και... πάει!

Γιώργος Τσακίρης
Αγγαρεία ήταν και... πάει!

bet365

Η ΑΕΚ στο Περιστέρι ήταν καλύτερη στα... σημεία από τον Ατρόμητο, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και το ματς έληξε στο 0-0!

Η αναβολή του πρωταθλήματος υποχρέωσε τις ελληνικές ομάδες να προχωρήσουν σε αναζήτηση δυνατών φιλικών αναμετρήσεων προκειμένου να διατηρήσουν καλό ρυθμό και να συνεχίσουν τη δυνατή προετοιμασία τους. Ανάμεσά τους και η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που προγραμμάτισαν μεταξύ του ματς στο Περιστέρι...

Ωστόσο όταν περιμένεις επίσημη πρεμιέρα πρωταθλήματος και αντί αυτού παίζει ένα ακόμη φιλικό τεστ προετοιμασίας προφανώς και αυτό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να εξελιχθεί σε αγγαρεία και εννοείται πως το ματς που έγινε στο Περιστέρι δεν αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα!

Ατρόμητος και ΑΕΚ αλληλοεξουδετερώθηκαν επιθετικά, ήταν σωστές και τακτικά πειθαρχημένες στις απαιτήσεις των προπονητών τους, αυτό όμως και τίποτα άλλο, τίποτα παραπάνω...

Το πρώτο 45λεπτο ακόμη κι αν δεν γινόταν καν δεν θα ενοχλούσε κανέναν αφού δεν υπήρξε ούτε μισή ευκαιρία από τις δύο ομάδες με τους ποδοσφαιριστές να είναι... φλύαροι με την μπάλα και να σπαταλάνε πολλές μπάλες και εκδηλώσεις επίθεσης με μακρινά σουτ χωρίς στόχο!

Τι... παίχθηκε στο β' μέρος

Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ ήταν πιο δραστήρια, καλύτερη στα... σημεία από τον αντίπαλο της και είχε τουλάχιστον 3 με 4 φάσεις να φτάσει στο γκολ με πρωταγωνιστές τους Μπακασέτα, Τσιγκρίνσκι και Πλατέλλα. Δεν απειλήθηκε από τον Ατρόμητο που τον κράτησε εύκολα μακριά από την εστία του Μπάρκα ακόμη και μετά τις αλλαγές όλης της ενδεκάδας (πλην Μπακασέτα και Μπάρκα).

Η εικόνα της ΑΕΚ διορθώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω των ορθολογικών αλλαγών με την έννοια πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο κανονικά εξτρεμ (Πλατέλλας και Ροδρίγες) αλλά και με τον Μπακασέτα να περνάει στη φυσική του θέση πίσω από τον φορ και να φτιάχνει εύκολα το παιχνίδι της ομάδας...

Οι ενδεκάδες:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο (78' Φυτανίδης) , Κοντοές (68' Ζησόπουλος), Λαζαρίδης (62' Ντιγκινί), Κιβρακίδης (78' Γκουγκούδης), Μπάγκα (89' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Βασιλείου), Ούμπιντες, Λημνιός (60' Κατράνης), Γροντής (80' Φυτανίδης), Λε Ταλέκ (67' Παπαδόπουλος)
ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο (70' 27. Μπακάκης), Κολοβέτσιος (58' Λαμπρόπουλος), Τσιγκρίνσκι (77' Μανωλάς), Ντίας (72' Ντίντακ), Σιμόες (46' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (78' Τζανετόπουλος), Βάργκας (60' Πλατέλλας), Μάνταλος (67' Ροντρίγκες), Μπακασέτας, Αλμέιδα (74' Πέκχαρτ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα