Επίσημο το... διαζύγιο με Βλάχο

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο το... διαζύγιο με Βλάχο

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση των πληροφοριών που μετέφερε το Gazzetta για τίτλους τέλους του Γιάννη Βλάχου από τον Πλατανιά. Η ανακοίνωση και η δήλωση.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Βλάχο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον και παράλληλα προσωπική ευτυχία.
Από την πλευρά του, ο Βλάχος, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παράσχο, τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν και το συστατικό της επιτυχίας της ομάδας. Τέλος εύχομαι ολόψυχα η χρόνια που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα