Εμπολι: Στο όριο

Εμπολι: Στο όριο

Εμπολι: Στο όριο

bet365

Ακόμη ένα καλοκαίρι αλλαγών για την Εμπολι, η οποία θα δώσει μάχη για την παραμονή στη Serie A.

Η περσινή σεζόν αναμενόταν δύσκολη για τους Τοσκανούς, οι οποίοι είχαν χάσει τον προπονητή (Μαουρίτσιο Σάρι) και τον καλύτερο τους αμυντικό (Ντανιέλε Ρουγκάνι). Τελικά τα κατάφεραν εύκολα να παραμείνουν στη Serie A, αφού ο Μάρκο Τζαμπάολο αποδείχθηκε, κόντρα στις προβλέψεις, ικανότατος στον πάγκο. Φέτος, όμως, δεν θα είναι εκεί.

Ο προπονητής έφυγε για την Σαμπντόρια και η Εμπολι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον επί σειρά ετών Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο, ο οποίος ήταν ο μίνιμος βοηθός του εκάστοτε προπονητή. Το πρόβλημα, βασικά, δεν είναι αυτό αλλά ότι για ακόμη μία χρονιά οι Τοσκανοί έχασαν παίκτες-κλειδιά, όπως οι Μάριο Ρουί, Λορέντσο Τονέλι, Πιοτρ Ζιελίνσκι και Λεάντρο Παρέδες.

Για να τους αντικαταστήσουν, πρόσθεσαν εμπειρία με τους Μανουέλ Πασκουάλ και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο αλλά αποφάσισαν να στοιχηματίσουν και με τους άπειρους (αλλά ταλαντούχους) Φεντερίκο Ντιμάρκο, Αντρές Τέγιο, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα δικαιωθούν. Μπορούν να το κάνουν αλλά θα πρέπει να... υποφέρουν περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη διετία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα