Ιντερ: Κινέζοι, Ντε Μπουρ, αισιοδοξία

Ιντερ: Κινέζοι, Ντε Μπουρ, αισιοδοξία

Ιντερ: Κινέζοι, Ντε Μπουρ, αισιοδοξία

bet365

Με νέους ιδιοκτήτες από τον Μάιο και με νέο προπονητή από τον... Αύγουστο, η Ιντερ πιστεύει ότι η φετινή σεζόν μπορεί να είναι η δική της.

Η σημαντικότερη αλλαγή στους Νερατζούρι έγινε στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον Ερικ Τοχίρ να πουλάει την πλειοψηφία των μετοχών στους Κινέζους της Suning. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να αποφύγουν οι Μιλανέζοι τα χειρότερα, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μετά την αποτυχία εξόδου στο Champions League.

Αυτή η αλλαγή άρεσε στον κόσμο αλλά όχι και στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος από την αρχή του καλοκαιριού γκρίνιαζε συνεχώς, κάθε φορά και για διαφορετικό λόγο. Αυτη η γκρίνια, τελικά, έφερε και τη λύση της συνεργασίας του με την Ιντερ, η οποία αποφάσισε να εμπιστευθεί τον Φρανκ Ντε Μπουρ. Και ο Ολλανδός δείχνει έτοιμος να μπει... δυνατά στο παχνίδι.

Σε συνέντευξη του στη Gazzetta dello Sport ο νέος τεχνικός των Νερατζούρι είπε ότι η Γιουβέντους δεν του προκαλεί φόβο και έθεσε ως μίνιμουμ στόχο την έξοδο στο Champions League. Για να το πετύχει αυτό, η Ιντερ -η οποία δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη- έχει αποκτήσει τον Μπανέγα για να κουμαντάρει το κέντρο, τους Ερκίν-Ανσάλντι για τα άκρα της άμυνας, τον Καντρέβα για τα εξτρέμ και θέλει και τον Ζοάο Μάριο.

Σε θεωρητικό επίπεδο, οι Νερατζούρι έχουν τουλάχιστον μια 11άδα δυνατή. Μένει να αποδείξουν και στην πράξη ότι μπορούν να δικαιώσουν τον... Μπουφόν, ο οποίος είπε πως «τους βλέπω σαν ανταγωνιστικούς προς την Γιουβέντους».

 

SERIE A Τελευταία Νέα