Ρόμα: Εμπιστοσύνη στον Σπαλέτι

Ρόμα: Εμπιστοσύνη στον Σπαλέτι

Ρόμα: Εμπιστοσύνη στον Σπαλέτι

bet365

Εχοντας αφιερώσει το καλοκαίρι στην άμυνα της, η Ρόμα είναι έτοιμη να βγει στην επίθεση με ηγέτη τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στην Τζαλορόσα πλευρά της ιταλικής πρωτεύουσας, με τις δηλώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος να δίνουν και να παίρνουν. Ο Ρούντι Γκαρσία, όμως, αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει την υπέρβαση. Οπως αποδείχθηκε ότι θα έπρεπε να αλλάξει όχι μόνο η νοοτροπία αλλά και η άμυνα...

Η Ρόμα μπήκε στη φετινή μεταγραφική περίοδο χάνοντας τον Πιάνιτς (που δεν έχει αντικατασταθεί) και αυτό έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στις τάξεις του κόσμου αλλά η συνέχεια ήταν καλή. Οχι τόσο για το κέντρο και την επίθεση, αφού ούτως ή άλλως δεν ήταν αυτοί οι τομείς στους οποίους χρειαζόταν ενίσχυση η ομάδα, αλλά για την άμυνα. Αποκτώντας τους Μάριο Ρουί, Ζουάν Ζέσους, Φεντερίκο Φάσιο και Τόμας Βερμάελεν οι Τζαλορόσι προσπάθησαν να στρώσουν τα πράγματα, κρατώντας το καλύτερο για το τέλος, αφού έκαναν δικό τους και τον Μπρούνο Πέρες.

Κανένας από αυτούς, πάντως, δεν προκαλεί τόση εμπιστοσύνη όση ο προπονητής. Ο Σπαλέτι παρέλαβε μια χαμένη Ρόμα από τον Γκαρσία, κατάφερε να τρέξει ένα εντυπωσιακό σερί που της έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, βρήκε κώδικα επικοινωνίας με τον Φραντσέσκο Τότι που ετοιμάζεται για την τελευταία σεζόν και φέτος στοχεύει σε κάτι καλύτερο, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να λέει εμμέσως ότι αυτό μπορεί να είναι το πρωτάθλημα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα