«Βλέπει» Νιντερμέγερ η ΑΕΚ

«Βλέπει» Νιντερμέγερ η ΑΕΚ

«Βλέπει» Νιντερμέγερ η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ αποτελεί βασική προτεραιότητα ο κεντρικός αμυντικός και μία περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Γερμανού Γκέοργκ Νιντερμέγερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και όπως όλα δείχνουν η διοίκηση θα του ικανοποιήσει το αίτημα. Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί ορισμένα ονόματα κι ένα από αυτά είναι του του Γκέοργκ Νιντερμέγερ. 

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια. Την περασμένη σεζόν στους Σουβούς μέτρησε 18 συμμετοχές και τρία γκολ, αλλά η παρουσία του δεν ήταν αρκετή για να αποφύγει ηυ γερμανική ομάδα τον υποβιβασμό. 

Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου με την οποία αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα, ενώ στην Στουτγκάρδη μέτρησε 148 συμμετοχές και 12 γκολ από το 2009! 

Με ύψος 1,89 μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερός στόπερ όσο και δεξί  κι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει Καϊζερσλάουτερν και Αννόβερο από την Γερμανία, καθώς και η Κλαμπ Μπριζ.  

Best of internet