Ο Μπίσεσβαρ… τα είδε όλα!

Ο Μπίσεσβαρ… τα είδε όλα!

Ο Μπίσεσβαρ… τα είδε όλα!

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πίστευε ότι στην Τουρκία «τα’ χε δει όλα». Γρήγορα η (ποδοσφαιρική) Ελλάδα τον διέψευσε και τον έκανε να απορεί για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι περισσότεροι ξένοι του ΠΑΟΚ είναι «νέοι» στην Ελλάδα, δικαιολογούνται να μην γνωρίζουν όλες αυτές τις κωμικοτραγικές καταστάσεις, που έχουν οδηγήσει στην αναβολή έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η αναβολή σε συνδυασμό με την αβεβαιότητά και την ανοργανωσιά στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των ξένων ποδοσφαιριστών.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφοντας από την Τιφλίδα, όπου όλοι στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την αναβολή του πρωταθλήματος, προσπαθούσε να καταλάβει τους λόγους, ζητούσε πληροφορίες από τους συμπαίκτες του,. αλλά απάντηση δεν έπαιρνε.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες προσπάθησε να του εξηγήσει κάποια πράγματα, αλλά τα παράτησε όταν διαπίστωσε, ότι θα πάρει ώρα! «Μου είπαν ότι είναι μπερδεμένη η κατάσταση και πως θέλει ώρα για να μου εξηγήσουν», εξηγούσε ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ, που πίστευε ότι «στα χρόνια που ήμουν στην Τουρκία νόμιζα πως είχα ζήσει όλα τα περίεργα πράγματα. Φεύγοντας σκέφτηκα πως τα αφήνω πίσω μου, αλλά και εδώ γίνονται τα ίδια και χειρότερα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα