Γιουβέντους: Για το 6ο!

Γιουβέντους: Για το 6ο!

Γιουβέντους: Για το 6ο!

bet365

Με την μεταγραφική καμπάνια να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό, η Γιουβέντους μπαίνει στη σεζόν για νέους τίτλους.

Μετά από πέντε σερί πρωταθλήματα, με δύο συνεχόμενα νταμπλ, στο Τορίνο κατάλαβαν ότι είναι η σωστή στιγμή για να βάλουν ως προτεραιότητα το Champions League. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα, αφού θεωρητικά οι Μπιανκονέρι έχουν ενισχυθεί περισσότερο από ό,τι θα χρειάζονταν για να θεωρούνται φαβορί και φέτος για το scudetto.

Αυτά, όμως, είναι θεωρία. Το θέμα είναι τι θα γίνει στην πράξη και βλέποντας το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Τζανλουίτζι Μπουφόν, Μπέπε Μαρότα και Πάβελ Νέντβεντ τόνισαν τα τελευταία 24ωρα ότι η Γιούβε θα πρέπει να αποδείξει και στην πράξη ότι έχει ενισχυθεί. Οι Μπιανκονέρι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους Γκονσάλο Ιγουαΐν, Ντάνι Αλβες, Μίραλεμ Πιάνιτς, Μεχντί Μπενάτια και Μάρκο Πιάτσα, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να έχουν ξανά τον Χουάν Κουαδράδο και ψάχνουν ένα χαφ που θα πάρει τη θέση του Πογκμπά.

Ο Γάλλος και ο Αλβαρο Μοράτα είναι οι σημαντικότερες απώλειες που είχε η Γιούβε αλλά στο Τορίνο πιστεύουν ότι το γήπεδο θα αποδείξει ότι η ομάδα θα είναι πιο δυνατή φέτος. Εχουν μια ολόκληρη σεζόν στη διάθεση τους για να πάρουν την απάντηση που θέλουν. Και τους τίτλους!

 

SERIE A Τελευταία Νέα