Λάτσιο: Χωρίς Καντρέβα και Ευρώπη

Λάτσιο: Χωρίς Καντρέβα και Ευρώπη

Λάτσιο: Χωρίς Καντρέβα και Ευρώπη

bet365

Υστερα από την 8η θέση πέρυσι και χωρίς τον Καντρέβα, η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάγκι θα προσπαθήσει να παραμείνει ανταγωνιστική με ένα ματς την εβδομάδα.

Η περσινή χρόνια δεν ήταν καλή για τους Biancocelesti, με την κόντρα των οργανωμένων με τον πρόεδρο, Κλαούντιο Λοτίτο, και την κακή φόρμα να τους φέρνει εκτός Ευρώπης. Φέτος η διοίκηση προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» στον πάγκο, απομάκρυνε τον υπηρεσιακό allenatore, Σιμόνε Ιντζάγκι και έφερε τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός όμως δεν έμελλε να μείνει πολύ. Υστερα από μόλις 48 ώρες στην Αιώνια Πόλη, παραιτήθηκε ισχυριζόμενος ότι δεν ήρθε κανένας από τους παίκτες που είχε ζητήσει.

Αντίθετα, υπήρξε μια σημαντική αποχώρηση. Ο Ιντζάγκι επέστρεψε για να μείνει μόνιμα πλέον, όμως ο star-player, Αντόνιο Καντρέβα, πωλήθηκε στην Ιντερ αντί 25 εκατ. ευρώ. Στα θετικά για τον coach είναι ότι στο ρόστερ παρέμειναν οι Φελίπε Αντερσον, Λούκας Μπίλια, Στέφαν Ντε Βράι και μαζί με τους Παρόλο, Μαρκέτι, Λούλιτς, Κατάλντι, Κεϊτά, μπορούν να φτιάξουν μία δυνατή 11άδα. Σε αυτούς προστίθενται οι Τσίρο Ιμπόμπιλε και Τζόρνταν Λουκάκου που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Οι τιφόζι πάντως δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με τις κινήσεις και η κόντρα είναι σαφές ότι παραμένει, αν σκεφτεί κανείς ότι την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας έγιναν 11 αιτήσεις. Προς την άλλη κατεύθυνση, 5.000 θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη διοίκηση Λοτίτο. Η αστάθεια και η απώλεια του Καντρέβα είναι στα αρνητικά της Λάτσιο, η οποία χωρίς να έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη θα προσπαθήσει να παραμείνει ανταγωνιστική, με ένα ρόστερ που όμως δεν έχει καθόλου βάθος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα