Κιέβο: Σιγά μην πέσει...

Κιέβο: Σιγά μην πέσει...

Κιέβο: Σιγά μην πέσει...

bet365

Η ομάδα... κατσαρίδα της Serie A είναι και φέτος εδώ και μπορεί ο καθένας να στοιχηματίσει ότι θα είναι και του χρόνου.

Ο καθένας μπορεί να μπει στο Transfer Center του gazzetta.gr και να δει τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Δεν έχει κανένα νόημα, όμως, όταν μιλάμε για την Κιέβο. Τη μοναδική, πλέον, εκπρόσωπο της Βερόνα στη Serie A αφού η Ελλάς... χαιρέτισε.

Τα «ιπτάμενα γαϊδούρια» δεν έχουν τρομερές αλλαγές στο ρόστερ τους -σημαντικότερο γεγονός του καλοκαιριού είναι μάλλον η επιστροφή του Στέφανο Σορεντίνο κάτω από τα δοκάρια- αλλά και να είχαν, μάλλον δεν θα έλεγε κάτι αυτό. Γιατί η Κιέβο έχει καταφέρει, πλέον, να πείσει τους πάντες ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία ακόμη κι αν δεν κατεβαίνει στους αγώνες!

Οι Βερονέζοι, οι οποίοι κράτησαν τον Ρολάντο Μαράν στον πάγκο και ενδιαφέρονται για τον... Μάριο Μπαλοτέλι, είναι δεδομένο ότι για ακόμη μία χρονιά θα κάνουν ζημιές στους μεγάλους είτε εντός είτε εκτός, θα βρουν τον τρόπο για να πάρουν τα παιχνίδια που θέλουν κόντρα σε ομάδες στα κυβικά τους και με λίγα λόγια, χωρίς να εντυπωσιάσουν με το ποδόσφαιρο τους, θα είναι στο τέλος της σεζόν ανάμεσα σε αυτούς που θα έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα