Σασουόλο: Με αέρα Ευρώπης

Σασουόλο: Με αέρα Ευρώπης

Σασουόλο: Με αέρα Ευρώπης

bet365

Τρία χρόνια μετά την πρώτη άνοδο της ιστορίας της η Σασουόλο έφτασε στην Ευρώπη και με τον Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο συνεχίζει να μεγαλώνει.

Με την Γιουβέντους να μην συγκρίνεται πλέον με καμία άλλη ομάδα στην Ιταλία και την Μίλαν να παραπαίει σταθερά, η Σασουόλο με νίκη 3-1 επί της Ιντερ την τελευταία αγωνιστική, κατάφερε να βάλει από κάτω τους Rossoneri και να τερματίσει πέρυσι στην 6η θέση της Serie A. Το μεγάλο αστέρι, Ντομένικο Μπεράρντι, προτίμησε νέο τριετές συμβόλαιο από τον σκληρό ανταγωνισμό στην επίθεση της Γιούβε, όμως ο άλλος star του κλαμπ, Σίμε Βρσάλικο έφυγε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ προορισμό την Ισπανία είχε ο ποιοτικός εξτρέμ, Νίκολα Σανσόνε, που πλέον είναι παίκτης της Βιγιαρεάλ.

Οσον αφορά τα αποκτήματα, οι δύο είναι παίκτες που βρίσκονταν από πέρυσι στην ομάδα, αφού ο μέσος, Αλφρεντ Ντάνκαν, και ο εξτρέμ, Ματέο Πολιτάνο, αγοράστηκαν από Σαμπντόρια και Ρόμα αντίστοιχα και ο Αλεσάντρο Μάτρι θα δώσει σημαντικές λύσεις και εμπειρία στην επίθεση.

Οπως ο Μπεράρντι, έτσι και ο τεχνικός της Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο δεν δελεάστηκε από μεγαλύτερες ομάδες και συνεχίζει το έργο του από τη σεζόν 2012-13 όταν είχε πάρει την ομάδα από την Serie B. Ο πρώην άσος της Ρόμα, θα στηρίχτεί ξανά στον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στα τρία του χρόνια στην Serie A έχει 38 γκολ και 23 ασίστ.

Αν και δύσκολα θα καταφέρει να επαναλάβει την επιτυχία της περασμένης σεζόν, η Σασουόλο μπορεί άνετα να βρίσκεται στο πάνω μισό της βαθμολογίας το 2016-17 ακόμα και παρότι όπως φαίνεται θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League μετά το 3-0 σε βάρος του Ερυθρού Αστέρα στο πρώτο ματς των playoffs.

 

SERIE A Τελευταία Νέα