Ατομικό ξανά ο Φορτούνης

Ατομικό ξανά ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικό ξανά ο Φορτούνης

bet365

Ο Φορτούνης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά του και κινείται συντηρητικά στις προπονήσεις. Εκτός ξανά οι Σιόβας, Ομάρ και Μπουχαλάκης.

Ο Φορτούνης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική του που δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί κανονικά. Την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με στόχο να ανεβάσει ρυθμούς στις προσεχείς ημέρες και να είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό με την Αρούκα. Η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού είναι ότι αυτό γίνεται καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Πέραν του Κώστα Φορτούνη εκτός παραμένουν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Κάνουν ατομικό με πιο μεγάλη ένταση πλέον. Το Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση στις 9 και την Κυριακή ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα