Χωρίς Mπαρμπόσα και Αραβίδη...

Χωρίς Mπαρμπόσα και Αραβίδη...

Γιώργος Τσακίρης
Χωρίς Mπαρμπόσα και Αραβίδη...

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωστοποίησε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο με τον Πορτογάλο να μένει εκτός και τον Έλληνα διεθνή φορ να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Ήταν δεδομένο ότι η αναβολή του πρωταθλήματος με εντολή Κοντονή θα οδηγούσε την ΑΕΚ (και όχι μόνο) στη λύση των δυνατών φιλικών τεστ προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή κατάσταση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στις 19:15 στο Περιστέρι κεκλεισμένων των θυρών τον Ατρόμητο και ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωστοποίησε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε αυτή δεν θα συμμετάσχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα με την υπόθεση της μετακίνησής του στην Αλ Γουάσλ να... τρέχει ακόμη και ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με δεδομένο ότι ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Mπακασέτας, Αλμέιδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα