Νέα εμπόδια από Μπεϊτάρ για Σάμπο

Νέα εμπόδια από Μπεϊτάρ για Σάμπο

Gazzetta team
Νέα εμπόδια από Μπεϊτάρ για Σάμπο

bet365

Οι Ισραηλινοί θέλουν να πάρουν τσάμπα τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που πέρσι δαπάνησε 650.000 ευρώ, αλλά τώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Είναι δεδομένο ότι στην Τούμπα δεν πιστεύουν καθόλου και για πολλούς λόγους στον Ερικ Σάμπο, αλλά ο δανεισμός του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει περάσει από εκατό κύματα.

Το νέο εμπόδιο που προέκυψε στη μετακίνηση του στην ομάδα από τα Ιεροσόλυμα είναι η χαμηλή ρήτρα αγοράς, που οι Ισραηλινοί θέλουν να βάλουν για την αγορά του Σλοβάκου μετά το τέλος του δανεισμού του.

Στην ανακατωσούρα που έχει προκύψει έχει βάλει το… χεράκι του και ο ίδιος ο Σάμπο, ο οποίος διαπίστωσε λίγο αργά ότι δε θέλει να δεσμευτεί με μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο με την Μπεϊτάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα