Ανακοίνωσε Βουό ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Βουό ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Βουό ο ΟΦΗ

bet365

Την απόκτηση του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Πάτρικ Βουό, για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ την Παρασκευή (19/8).

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο ΟΦΗ την Παρασκευή (19/8). Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πάτρικ Βουό για ένα χρόνο. Αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «Ομιλίτες» για να γίνει επίσημη η... μετακόμισή του στον σύλλογο του Ηρακλείου, που θα επιδιώξει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο Πατρικ Βουό είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα περίμεναν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής και την Παρασκευή (19/8) η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, να προστίθεται στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ο Βουό υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα προσθέτει στο δυναμικό της «ένα έμπειρο και δυναμικό φορ, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρικ Βουό αναφέρει:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός Πατρικ Βουό, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή (19/8) συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ.

Ο Βουό πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, άναψε το φως για την απόκτηση του.

Ο ΟΦΗ προσθέτει στην δύναμη του, ένα έμπειρο και δυναμικό φορ, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Ο Βουό έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ, στις οποίες και δείχνει τα στοιχεία που χρειάζεται ο ΟΦΗ για την θέση του φορ.

Ο Βουό αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, ώστε σύντομα να είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης με την υπόλοιπη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας».

Το βιογραφικό του

Ο Πατρίκ Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ).

Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα