Μπεργκ: «Έτσι λένε αυτοί...»

Μπεργκ: «Έτσι λένε αυτοί...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπεργκ: «Έτσι λένε αυτοί...»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ απάντησε στους ισχυρισμούς των Δανών που καταγγέλλουν ρατσιστική επίθεση στον Πίρι και τόνισε στον σουηδικό Τύπο πως: «Δεν θυμάμαι τι έγινε... Αυτά είναι δικά τους λόγια».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Μπρόντμπι (οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και όπως με την πιθανή ένσταση για το πέναλτι και την αποβολή του Τοπέλ, έτσι και με την συγκεκριμένη υπόθεση προσπαθούν να φτάσουν ψηλά το θέμα) ο Μάρκους Μπεργκ αποκάλεσε πίθηκο τον Λέμπογκανγκ Πίρι στη φυσούνα...

«Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, πολλά λέγονται... Κι εμένα με δυσκόλεψαν πολύ και έπρεπε να υπομείνω πολλά, όμως έτσι γίνεται, προσπαθείς κι εσύ να βγάλεις εκτός ρυθμού τον αντίπαλο. Όταν το ματς τελειώνει, τότε τα αφήνεις όλα στην άκρη, τα ξεχνάς, δίνεις τα χέρια και προχωράς...» ήταν τα λόγια του φορ του Παναθηναϊκού.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο... Είναι απόλυτη έλλειψη σεβασμού. Είμαι σοκαρισμένος» δήλωσε ο άσος της ομάδας από τη Δανία, ενώ, φέρεται να έχει και μάρτυρα τον συμπαίκτη του, Ρόντολφ Όστιν, που εκείνη τη στιγμή περνούσε ακριβώς δίπλα από τους δύο ποδοσφαιριστές τη στιγμή του διαπληκτισμού τους.

Το επεισόδιο του Σουηδού αστέρα του Παναθηναϊκού με τον προπονητή της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Σόρνινγκερ, αποκτά άλλη βάση, από τη στιγμή που ο κόουτς της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ζήτησε τα ρέστα από τον Μπεργκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα